Wie is Koen van den Hurk?


Ik ben Koen van den Hurk, 35 jaar, afkomstig uit Doetinchem.


Toen ik 20 jaar was startte ik mijn eerste eigen bedrijf in auto-onderhoud en auto-accessoires.
Kort daarna heb ik een bedrijfsongeluk gehad, en kon mijn normale werkzaamheden niet meer voortzetten en was helaas genoodzaakt mijn goedlopend bedrijf na 2 jaar te verkopen.

 

Medische molen

 

Omdat mijn lichamelijke klachten moeilijk te diagnosticeren waren, ben ik door een lange medische molen gegaan.
Ik kreeg het gevoel dat niemand mij echt verder kon helpen en dat er niet naar de oorzaak gekeken werd , maar dat alleen de symptomen werden bestreden met zware medicijnen.

 

Wakker geschud

 

Ondanks de klachten ging ik toch aan het werk en heb met plezier als (auto)koerier gewerkt.
Helaas kreeg ik op 15 augustus in 2015 een ernstig auto ongeluk in het buitenland buiten mijn schuld om.
Na deze dag is alles veranderd in mijn leven. Ik werd letterlijk wakker geschud en besefte dat mijn leven drastisch moest veranderen. Ik was letterlijk een tijdje lamgeslagen.

 

Het was tijd dat ik goed voor mezelf ging zorgen en aan mijzelf ging werken.
Er volgde een tijd van persoonlijke ontwikkeling, waarin ik diverse waardevolle cursussen volgde , nieuwe doelen stelde voor de toekomst en langzaam weer overtuigingskracht kreeg om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Bij een opdracht van de Mastermind Academy, Tijdens de masterclass moest ik mijn grootste wens / doel opschrijven.

Ik had hier geen antwoord op. Pas eind van de dag schreef ik daar “Tsjernobyl” op.


Dit was een grote wens van mij sinds 2006, De eerste keer dat ik naar de Oekraïne ben gegaan. Heb altijd een angst gehouden om daar naar toe gaan.

 

Mijn verlangen werd opeens zo groot, niemand kon mij meer stoppen dat ik besloot om alleen en zelf met eigen auto naar (Kiev) Tsjernobyl te gaan! Omdat ik geen behoefte meer had aan onbetrouwbare meningen, en “advies” van andere mensen wie werkelijk geen idee hebben. Deze mensen hadden mij al die jaren tegengehouden!
14 dagen na de cursus was ik er alleen! 🙏

 

Een week na het bezoek was ik er weer, zoveel indruk heeft het op mij gemaakt. Daarna met regelmaat kom ik in de zone. zelfs ben ik ook meerdere keren in de kerncentrale zelf geweest. 

Niet veel later is het idee ontstaan om reizen naar de Tsjernobyl zone aan te gaan bieden vanuit Nederland. Simpelweg omdat ik hier zelf naar opzoek was maar dit niet kon vinden.

 

De toegevoegde waarde is dat iedereen(vanaf 18 jaar) nu snel en eenvoudig een perfect georganiseerde reis kan boeken zonder daar verder zorgen over te hebben. Er bestaan veel ''reisbureaus" in de Oekraine online maar het is natuurlijk maar de vraag hoe de reis gaat verlopen, En wil je daar je geld naar overmaken zonder de personen te kennen? Ik zelf in ieder geval zeker niet.

 

Koen heeft zelf ondertussen met alle touroperators gereisd en heeft nu directe samenwerkingsverbanden opgezet met de beste organisatie's.

 

Daardoor is het mogelijk om voor een scherpe prijs een excursie aan te bieden, full service, met een professionele Engels sprekende gids, Incl. lunch en een geigerteller tijdens het verblijf in de zone.

 

Het is tevens mogelijk om Koen persoonlijk bij een tour te boeken voor een Nederlandstalige uitleg. Of voor mensen wie simpelweg niet alleen het avontuur aandurven, maar samen met Koen nu wel;)

 

De prijzen zijn met een kleine groeps tour, Prive tours zijn uiteraard ook mogelijk tegen scherpe prijzen.

 

Liever een All-inclusive reis naar de Oekraine met vliegtickets, hotels in de hoofdstad Kiev, Excursies in Kiev?

 

Geen probleem! Wij kunnen (bijna) al Uw wensen waarmaken.

 

Voor deze unieke service rekenen wij slechts 20% van de extra gemaakte kosten, 

 

Tot ziens in de Oekraine!

 

Koen van den Hurk & Elena.

 

"Ontdek Tsjernobyl met Koen"  Is onderdeel van KE Travel.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Onno Groenenboom
7 maanden geleden

Hallo Koen,
Ik ga met mijn kinderen in de camper een reis naar Tsjernobyl maken en zoek een gids die ter plaatse mee rijdt. Nu lees ik dat je 18 moet zijn bij jou tours. Dat zijn mijn kinderen uiteraard niet. Is dat een probleem ? Ze zij 14, 15 en 17.

Karen
3 jaar geleden

Hi Koen,
Wat een gave website!
Wat heb je veel gezien en gedaan man. En ik lees in je stukje in de krant dat je een heus reisbureau gaat openen! Goed bezig!
Lieve groet, Karen